Здохнути хочеться((

Имя: Назар

Всі люди як люди, а я урод, косоокий жирний урод. Ні дівчини, ні друзів, 23 роки, а живу як вовк. В маршрутках стидно їздити, по вулиці іти хто замічає косоглазие починають сміятись. Хотів операцію зробити, потрібно 8 тис грн, для мене це сума величезна, моя зп 1700 грн, я ж получивши зарплату і оплативши все, ледве дотягую до нової зп. Є такі дні що повішатись хочу, єдине шо тримає це собаки. Вони єдині на мої очі уваги не звертають.

Здохнути хочеться((: 7 комментариев

  1. ого, оказывается я украинский понимаю. надо добавить в резюме.
    Чувак, всем посылают испытания. Конечно легче сдаться и наложить на себя руки.
    Попробуй кредит оформить на лечение, у родств займи, много способов. Ищи работу с более высокой зп. Или не обращай на дураков, которые смеются внимание.

  2. Если э прагнення на краще…Зіймися собою , спорт,книги,навчитися захищати свої інтереси ….Помужній!краплина жостокості не завадить….

  3. Я тебя очень понимаю, я инвалид, у меня нет руки. Идя по улице надо мной насмехаются, никто не хочет со мной иметь дела…

  4. Под ником Tracler скрывается премьер наш Азаров:D Ну это так, минутка юмора. Назар, хочу тобі сказати, що не лише зовнішність вирішує все.Звичайно, ти вважаєш, що твої недоліки — найгірші, вони кидаються в очі і дратують усіх. Так от: це не так. От у мене з дитинства були криві зуби, і це був просто феєричний предмет моїх комплексів! Я фактично не могла нормально жити,мені здавалося,що всі це помічають і обговорюють. І що ти собі думаєш? Я цілий рік відносила брекети, вирівняла їх таки, а ніхто не помітив різниці! Прикинь,НІХТО! Так ще й питали «А на фіга ти їх поставила? В тебе щось не так було?» Тобто те, що заважало мені жити, насправді було дуже сумнівним недоліком і для інших майже непомітним! Можу навести ще купу схожих прикладів.
    Просто інколи люди так себе накручують своїми комплексами, що просто заганяють у глухий кут. Тому по-перше, навчися приймати себе і любити як особистість. Скажи собі, що ти чогось вартий, бо ти дійсно це заслуговуєш. По-друге, подивися на інших. Вони теж далеко не ідеальні! Побач у собі й хороші сторони,не сконцентровуйся на поганих. Важливо не те,як ти виглядаєш, а те, ким ти є. Повір, це факт. От я тебе не знаю, а ти мені подобаєшся, бо ти щирий і не самозакоханий. Але ж навіщо так себе ненавидіти? Облиш ці речі. І я впевнена, що ніхто не оцінює тебе так жорстко,як ти сам. І не звертай уваги на всіляких придурків!

  5. Брат — не варто так поспішати закінчити своє існування. тобі просто требуеться змінити обстановку або спосіб життя чи спосіб мислення! та врешті-решт звернися закохався кризовий центр по психологічної допомоги. уренет що вихід є. в кінці кінців не все втрачено!

  6. хочу здохнути заїбало дівчина недає спокою ревную її до кожного вийобується випє каже щоб ти здох хоча нічого поганого нероблю

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *